Campionatul de Bowling, Tenis de masa si Biliard (editia a VI-a)

Fotografiile de la a sasea editie a campionatului pot fi vazute pe www.NightMusic.ro/fotografii !

Castigatorii celei de-a sasea editii a Campionatului de Bowling, Tenis de Masa si Biliard, desfasurat in data de 21 mai 2011 la Bowling Strikers Club Suceava, sunt:

Tenis de masa
Locul 1: Tudose Petru (Italia)
Locul 2: Vaculisteanu Ionut (Suceava, Romania)
Locul 3: Sauciuc Florin (Suceava, Romania)

Bowling
Locul 1: Romega Andrei (Suceava, Romania)
Locul 2: Molardi Francesco (Italia)
Locul 3: Maciuca Stefanos (Suceava, Romania)

Biliard
Locul 1: Ferle Klaudij (Slovenia)
Locul 2: Prelipceanu Vladut (Radauti, Romania)
Locul 3: Girigan Ovidiu (Suceava, Romania)

Felicitari!

This entry was posted in Anunturi and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Campionatul de Bowling, Tenis de masa si Biliard (editia a VI-a)

  1. Arthur says:

    Am sa iti raspund la atecsaa leapsa mai jos:P 1.Am participat la impodobirea bradului ca in fiecare an,in familie,ascultand colinde si participand cu totii la pus globulete si toate celelalte decoratiuni. 2.Nu mai stiu la ce varsta am aflat dar ce conteaza atata timp cat primesti cadouri frumoase si gustoase.:D 3.Si una si alta,nu ma deranjeaza daca doar ofer si nu primesc nimic in schimb. 4.Anul atecsaa l-am petrecut acasa,in familie ca mai mereu. 5.Habar nu am,nu bat apropouri cand imi doresc ceva,prefer sa le achizitionez singur.Cadoul este cadou,nu se comenteaza. 6.Pai in primul rand sa fie toata lumea sanatoasa,sa fie pace si lumea sa fie cat mai corecta.Restul le facem noi,cel putin asa cred. 7.Revelionul cel mai probabil il voi face acasa,nu stiu sigur inca dar cam asa banuiesc. 8.Prefer sa il petrec alaturi de cei dragi,intr-o atmosfera placuta,indiferent ca e vorba de familie/prieteni. 9.Imi doresc sa fie un an mai bun decat cel ce sta sa treaca.10.Tind sa cred ca fericirea depinde doar de noi,numai de noi.Cu siguranta imi doresc ca in anul ce urmeaza sa fiu mult mai fericit,asta isi doreste toata lumea. O zi splendida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *